Valparna har flyttat

Nu har valparna flyttat utan en liten kille som söker sitt egna hem , han är en mkt trevlig och snygg kille viktigaste är att han får ett eget bra hem , men givetvis kul om någon kunde tänka sig att ställa ut honom då jag tycker han är en riktigt snygging !

Fått flera rapporter att det går bra och att valparna är trygga och glada i sina nya hem .

Det tre sista vilar i skuggan .
Mamma Midori pappa Kevin och lilla Fröken Rosa som stannar kvar i kenneln på bibehållen avelsrätt och skall bo med mamma o morfar hos Fam Engelbrech.
Mamma Midori och morfar Chippen och så lilla Mireia och Maggan med 3 generationer!
Sista valpen som for hem är lilla Poppy som flyttar till Fam Lagerbäck på Kungsholmen , cirkeln är sluten, Markus växte själv upp med en Wheaten valp från mig och Lars som också är släkt med lilla Poppy . Nu får deras barn växa upp med lilla Poppy , lycka till med fröken social 😊

Första valpen att åka va lilla Herr Gul ”Jussie ”han åkte inte långt bara någon mil bort . Han skall bo hos Fam Lind på en gård med hästar och en stor hund kompis blandning Wheaten Airdale trygg kompis som kallas Juno . Kul för jag får träffa lilla Jussie när han kommer för frisering .

Juno o Jussie efter första natten

Herr Lila flyttad längst bort till Fam Lind i Vara detta blir deras 3 Wheaten , lycka till med lilla glädjespridaren 😀

Herr Lila nyss hemkommen
Lilla godingen som är kvar C Kamikaze
C Kamikaze till salu
Morgon lek med kusin vitamin 😂
C Kamikaze till salu , är ni intresserade så hör av er till mig Helen .
Valparna har flyttat