Oj va tiden springer iväg… nu är valparna 7 veckor och fått vara ut mkt tack vare ett fantastiskt maj väder . Det har även varit valpköpare och vänner på besök för att träffa de små godingarna. Har även bestämt vilken som stannar i kenneln på bibehållen avelsrätt som skall bo hemma hos familjen Engelbrecht och mamma Midori och morfar Chippen . Det blir den lilla rosa tik valpen .

Det finns därför en mkt fin och trevlig kille kvar till salu även om mitt hjärta säger att behålla honom så har jag för många hundar ! Så är någon intresserad av en underbar hane hör av er till mig Helen . Resterande av valparna har fått härliga hem .

Herre Utan halsband C Kamikaze är till salu !
Herr Utan C Kamikaze
Herr gul C Twister såld

C Twister såld

Herr Lila C Harvey Wallbanger såld

Herr Lila Såld

Fröken rosa C Caipirinha behåller vi i kennel med bibehållen avelsrätt hos Fam Engelbrekt.♥️
Fröken Rosa 💗
Fröken röd C Fizzipop såld .
Fröken Röd

Valparna 7 veckor