Vi önskar er alla en riktigt Glad Påsk !

Njut av ledigheten med er familj och fyrfota vänner ,och våren som gör allt för att lysa upp det gåra trista som infinner sig mellan vinter och vår
🌞🐥🐇💐

OBS ! Tänk på att fixa fästing medl åt era hundar . Har plockat massor på mina trimkunders hundar i veckan …….. fästingar dödar och gör hundar mkt sjuka , vi använder fästing tabletter (Recpet av Vetrinär ) . Vi har gjort det så länge de funnits marknaden och ALDRIG haft ett problem. Vist det är gift , men det är fästingar med ! Har flertalet valpköpare och kunders hundar som dött i eller varit dödligt sjuka ( endel ej 100 igen ) av fästingsjukdomar . Självklart gör ni vad ni vill men vill dela våra kunskaper. Helen och Sandra 🌞🌸

Önskar er alla en skön söndag !

Solen skiner på fruset på backen är lika med härlig morgon promenad ! 😀🌞

Se alla på bild kors i taket , lilla spillevinken Kevin satt still 😅😅
Åh här hade han ej tid längre ….
Vill passa på att tipsa om Brits nya godis igen ! Helt super smarrigt och lätt att dela i mindre bitar och kladdar ej ! Coins och protein bars i olika smaker , just nu på kampanj !
Midori
Härlig päls på en endas ett årig hund !
Hade Maggan och Micke på besök och frisering av Chippen nyligen fyllda 10 år och hans söta dotter Midori 1 år . Midori har ärvt sin far fantastiska päls och är en riktig fin och go tjej som vi hoppas mkt på i framtiden . Hoppas vi snart kan umgås igen och fara på utställningar med alla vänner och hund .

Bjuder på lite härliga vinterbilder !

Sandra va och hälsade på och vi tog hennes hundar ut på min underbara åker precis runt knuten . Där kan man släppa till och med de som inte är så van att vara lösa . Oj det vart full fart … och strålande sol till och med , man blir glad i hela ansiktet ENJOY !

Ziri o Linus som försöker hänga med 10 åriga prinsessan 😀
Tok lyckliga Rassen !
Vackert …..
Rassen
Ziri
Linuz

Puss glada Rasmus ♥️

Och tillslut …. Mathilda väntar vi fortfarande på att hon skall löpa , inget är som väntans tider !

Ha en underbar helg tillsammans med era fyrfota vänner ♥️