Valpar !

Nu har Lovisen fått sina valpar , duktig Vetrinär som såg fyra st och det va just hur många det va ! Lovisen va en mkt duktig tjej som födde sina fina goa valpar på 2,5 timme, alla valpar och mamma hund mår alldeles utmärkt. Det blev 3 tikar och 1 hanhund Hon är redan en duktig och uppmärksam mamma, blir lika förvånad varje gång man ser hur instinkten bara kickar in .

Små godingar som vägde mellan 230-270 gr och då föddes dom ändå några dagar tidigt .
Mysigt med ny kläckta valpar som trängs med syskon o mamma vid mjölkbaren.
Stolt mor !
4lingarna ♥️♥️♥️💚

Dessa valpar är redan tingade, vi kommer inom någon dag att informera om vilka av er på listan som får en av dessa godingar . Söker en fodervärd till en av tikarna i denna kullen . Du skall bo inom rimligt avstånd från oss . Om detta låter intressant så hör hör av er med ett mail o berätta lite om er själva . (Finns mer info på hemsidan )

Kan också informera om att Mathilda också är dräktig och valparna är beräknade till 26-27 juni . Mathilda är pigg och glad än så länge fastän att hon börjar bli rund o go och att värmen slagit till ordentligt.

Mathilda myser i skuggan på altanen, lilla magen börjar bli rund .

Vi har redan många valpköpare även på lista till denna kullen , det kan ev finnas möjlighet till hanhund då de flesta tingat på tikar . Så är du intresserad av just hanhund är du välkommen med ett mail där med info om er familj och tanken med erat hund köp .

Multi Ch Multi Vinnare Cameron High On Life ” ” ”Mathilda ”
Multi Ch House Of Softy Unix pappa till valparna .

Vi uppdaterar här med bilder på nytillskotten med jämna mellanrum.

Klippt lite av valparna från förra året !

Först klippte jag “Sunnie” C Sunshine som bor på foder hos Annika och Lasse. Efter det for dom på tränings utställning o fick fin kritik o BIR med Sunnie ! Som tyckte det hela va mkt kul🌞. Är så nöjd med hennes utveckling och härliga temperament .

Lilla Sunnie

Och i veckan klippte jag fina damen ”Ester” Cameron Merry Mack som vi har på foder hos fam Svalin . Ester har verkligen vuxit till sig och vi är så nöjd med lilla vildhönan 😀

Ester

Och efter det va det stiliga killen ” Oskar ” Cameron Game of Life han bor i Borlänge med nya Wheaten entusiasterna Fam Thunstedt, även han ser mkt lovande ut och är en störtskön kille !

Oskar den vilde 😜

Blir kul när nu utställning och tävlingar drar igång igen o visa fram dessa fina ungdomar !

Vi väntar valpar!

Nu har vi konstaterat via ultraljud att ”lilla” Lovis väntar valpar i mitten på juni. Som vanligt är det väldigt spännande att se vad det blir.

Lovis heter officiellt SEJV-19 Cameron Power Of Love, hennes mamma är Ch Cameron Bubble Gum ”Shiny” och hennes pappa är Ch Modny Style Loverboy At Seamrog ”TzinTzin”. Som så många andra unga hundar nu så drabbades Lovis utställningskarriär av COVID-19 och är därför bara utställd sex gånger totalt i junior och unghundsklass, men med fantastiska resultat, CERT i Sverige, Norge och Finland!

Stolta pappan till valparna heter Bruce (Ambush Dream Baby Dream). Han är bara utställd fyra gånger men har två R-CERT, han har även genomfört BPH med Skott.

Lovis när hon blev Svensk Juniorvinnare 2019