2 X MyDog utställning i Gbg

Jag Helen och Mathilda tog tåget ner till Göteborg där Bea mötte upp mig . Och tur va väl det för som vanligt så är det jobbigt väder när man skall till MyDog ! Så medans vänner textade att dom körde i krypfart så satt vi bekvämt på tåget o följde Tour De Skii. Alltid lika mysigt och kul att landa hemma hos Bea och Rickard , vi åt som sig bör skaldjur och vår vana trogen grillad entrecote 😃 yum !

Bea hade hela 5 hundar med så med Thilda vart det 6 hundar , så det blev 2 bilar . Vi va på plats kl 7 båda dagar för att få vettiga platser för bil och runt ringside. Stockholm och Gbg utställningarna är trista så spelar ingen roll om man går in sent som vi nu gjorde båda dagarna .

Från Cameron bara två tikar , och dom placerade sig som 1 a och två bt ! Mathilda 🥇Cameron High On Life BIR och Doris 🥈Cameron Rock My Heart Bir veteran .

Mathilda

I Finaler så placerade sig Mathilda som Grupp 2 i sten hård konkurrens! Och Doris va med i semifinalen bla 6 st ! Snyggt jobbat av våra fina damer !

Fina Thilda ♥️

Dag två vart samma placering i ras ringen , men i finaler så slutade Mathilda Grupp 3 och Doris igen va med i semifinalen! Så så stolt över Duffy tjusiga döttrar som alltid levererar, vilken tiklinje ! Super start start på året 🌟 Stort tack till Bea och Rickard för en härlig helg tillsammans och grattis till fina framgångar ! Jag och Thilda tog tåget hem igenom ett Sverige i full snöstorm, vart mkt jobb att gräva fram bilen vid stationen o puttra hem i snömodden… Stort tack till Maggan och Malin som passat hus och hundar på absolut bästa vis ♥️

Doris o Bea 💜
Doris o Bea i finalen
Mathilda grupp tre !

2 X MyDog utställning i Gbg