Askersund NORDIC

En fruktansvärt varm dag som slutade i fantastiska resultat

Tage föll inte domaren i smaken och vann sin klass med Excellent men inget mer. Detsamma gällde Roxie men som dock blev BIR Veteran. Dagens stjärna i rasringen var Mathilda som blev BIR. Archie blev 2BH och BIR Veteran i sin ring.

I veteranfinalen visade Roxie vart skåpet ska stå och slutade dagen med BIS Veteran! Kompisen Archie ville inte vara så mycket sämre och slutade som BIS3 Veteran! Häftigt att båda placerade sig 🙂

I gruppen gick Mathilda in och verkligen visade sig från sin bästa sida i värmen och slutade som BIG1!! I BIS finalen på söndagen så var det en otroligt fin lineup och tyvärr ingen placering för Mathilda men vilken hund hon är som orkar showa så i värmen!

Ch Cameron High On Life BIG1
Ch Cameron Rock My World BIS1 Veteran
Ch Showteam’s Best Dressed Man BIS3 Veteran
Roxie & Mathilda
Askersund NORDIC