Covid säker valp träff !

Vi behövde klippa o fixa öron på några valpar så bestämde oss för att igår lör träffas i hund Pt’s lokaler hos Silverstaden Zoo igen . Där är det så stort så man ej står på varandra . Vi fikade och hundarna busade runt . Det va Sunnie 9 mån och matte Annika , Zesta 4,5 mån med husse Hasse , Oskar ( Wild😀) 4,5 mån lillbrorsa till Zesta . Han hade med sig sin snälla storasyster Helga Rysk Svart Terrier samt matte o husse Tommy och Eva . Och sedan va det jag och Sandra med Kevin 6,5 månad och självklart vår maskot Archie Bostonterrier, så ett riktigt terrier party vart det .

Sedan va det dax för lilla Zestas öron att fixas

Cameron Zest For Life ”Zesta ” lite goding med mkt energi, som ser lovande ut .

Oskars matte fick lite lektion i kardning av Sandra medans jag klippte Sunnie så tittade och lärde sig Oskars husse lite Wheaten frilla. Sunnie vart nu väldig kort klippt då det ändå ej är massa utställningar , ser fortsatt mkt lovande ut så kul !

Söt som socker lilla fina ”Sunnie!”Cameron Sunshine

Sedan va det Oskars tur att få fixade öron och sin första frisyr, svansen gick som en propeller hela tiden , mkt energi i den killen ! Så kul och se hur han förvandlades från ruffsigt troll till fräck terrier ! Så nöjd även här med utvecklingen.

Cameron Game of Life ”Oskar ” en riktigt stilig kille tycker vi .

Här kommer lite bilder på busarna , stort tack 🙏 till er alla för en kul förmiddag . Tack Annika för kul bilder o filmer .

Covid säker valp träff !