Till skillnad från min förra kull hemma hos mig så vart det banne mig inget väntande här ….. som vanligt gjorde Mathilda allt med fart . Mån kväll åt hon normal portion och skulle bestämt med på kvälls promenad och sprang på som vanligt . Så när vi skulle sova så sa jag åt Pelle hon kan sova med dig så sover jag i gästrummet med nya valpen . Sagt o gjort vi gick o la oss runt 22 , men vaknade kl 1 av att Pelle släppte in Mathilda i köket o sa högt o tydligt du får ta henne hon är orolig o far runt . Klarvaken vart jag , ( turligt nog valp lådan klar ) ut med valpen o resten av gänget , då hör jag pip från Mathilda och där står hon på köks golvet med en valp halvt ut ! Så på lite mer än en timme ut med fyra valpar , sedan la hon sig ner o sov i 3 timmar o sedan kom nr 5 . 3 hanar 2 tikar , jätte duktig med sina små o likt mor sin vaktar hon dom som en hök .

Och alla ni som vill ha bilder få ge er till tåls då jag ej vill störa och peta runt för mkt utan låta naturen ha sin gång ! Men en lite film snutt kommer här ( ljud på så man hör smackandet ♥️)

Här finns ev en han valp till salu

Mathildas valpar är här !