Vi åkte till Tallinn

Jag (Sandra) och Heléne gjorde en tripp till Tallinn och två utställningar i helgen som var. Vi hade fyra hundar med oss Mathilda, Rasmus, Emil & Linuz.
Resan över gick bra och vi hade trevligt med bland annat musikquiz, vi vann inte men hade iaf några rätta svar ??

Dag 1
Terrierklubbens utställning, jag tyckte jag dubbelkollat adressen och att det var på samma ställe som året innan, när vi kom fram i god tid kändes det lite väl dött och jag kollade en gång till, var självklart fel så bara att typ åka tillbaka hela vägen, vi kom inte riktigt rätt direkt men fram kom vi och en parkering hyfsat nära lyckades vi knipa trots att vi blev lite sena.

Heléne snyggade till alla fyra hundarna på rekordtid då de skulle in som nr 3,4,8,9 i två olika ringar. För tre av fyra hundar gick det bra. Heléne fick ställa Linuz och jag tog Emil.

Bästa Hane JunCERT & BIR
Rollick’s Colour Of Love

Bästa Tik CERT EECH & BIR
MultiCh Cameron High On Life

Bästa Hane CERT EECH & BIM
MultiCh Cameron Hard Rock Hallelujah

Det mesta var fel på Emil denna dag.

Dag 2
Internationell utställning och förhoppningarna var höga 😀 Hade Emils skönhetssömn haft någon inverkan? Jag ställde Linuz och Heléne tog Emil, kanske var det byte av handler som gjorde det för Emil ?

Bästa Hane JunCERT TLNJWCup-20 TLNWCup-20 & BIR
Rollick’s Colour Of Love

2 Bästa Hane CACIB
MultiCh Rollick’s Skyhawk

2 Bästa Hane R-CACIB
MultiCh Cameron Hard Rock Hallelujah

Mathilda var mascot.

De är väldigt effektiva med finalerna så vi han med både gruppen och BIS Junior, Linuz skötte sig fint för att vara 10 mån och vi fick iaf gå in och visa upp oss.

Resan hem då? Ja vad säger man, det blåste lite. Heléne fixade naturmedicin för åksjuka, vi tittade på skidorna och sedan till Grillen. God mat och trevligt sällskap även idag. Jag började dock bli lite sjösjuk efter ett tag, blev ännu mer när jag reste mig ;p Bara ner till sängen så fort som möjligt. Vi sov trots gungandet hyfsat till och från hela natten.

Totalt sett en lyckad helg i trevligt sällskap.
Nu ser vi fram emot Södertälje och att träffa fler vänner och valpköpare igen!

Vi åkte till Tallinn

Lämna ett svar