Fina goa Leo som har både Beauty and brain Multi Ch Cameron Rockabilly jobbar som terapihund till vardags tillsammans med matte Carina på Varda Silverpark demens boende . Där han både lugnar och underhåller det boende på ett mkt föredömligt vis ❤️

Sedan så har ”Blondie” Cameron Lucky One som med matte Bodil älskar att träna och tävla i Nosework , och det med Bravur!

Dom debuterade i officiella NW tävlingar på My Dog 2019. Sämsta möjliga tävlingsmiljö men där startade dom tävlingsåret med ett diplom i inomhussök.
Under år 2019 har hon vunnit
2 diplom i TSM (tävling i samtliga moment) 
3 diplom i Behållarsök och uppflyttad till klass 2 
1 diplom i Inomhussök

Hon har också fått 1:a pris i Utomhus och Behållare. Vilket innebär att hon varit snabbast av 50 hundar i just de söken.

Grattis Blondie och Bodil ! 

SEUCH Cameron Chianti ”Mowitz” har också varit ute och tävlat lite under året framförallt i nosework vilket har genererat ett diplom. De tränar vidare och hoppas på fler starter i nosework och lydnad under året. Vi önskar dem grattis och lycka till!

Tävlar ni något med er Cameronhund? Skicka gärna en bild eller två till oss så lägger vi ut dem här. Vi är stolta över er alla och önskar er stort lycka till på tävlingarna 2020!

//Heléne & Sandra

Lite arbetsglada Cameronhundar

Lämna ett svar