Som traditionen bjuder åker jag med vänner ner till Ninni och Werner både för My Dog utställning och självklart för att umgås och njuta av härliga dagar tillsammans ! Sportdårar som jag och Werner är så blir det förstås att följa Tour De Skii.Denna gång vart det två bilar ner Per och jag i en Mia och Anne i den andra bilen . Välkomnade av tokglada hundar och härliga Ninni och Werner och självklart varsin Aperol med tilltugg . Sedan vart det klippstuga hann med att frisera 4 Wheatens innan maten , och som vanligt så smakade Ninnis mat fantastiskt . Vi såg till att komma i säng i tid då det va utställning dagen efter .

Dag ett NORDIC UTSTÄLLNING

Domare terrier expert Veli Pekka Kumpimäki

Hanar

? 1a bh Cameron Delayed Devotion ”Noah” Nordic cert BIR

TIKAR

? 1a bt Cameron Syruph and Honey ”Nora” Nordic cert BIM

? 2a bt Cameron Rock My World ” Roxie”

Sedan gjorde syskonen Nora och Noah upp om Bir o Bim tänk att dom fortfarande vid 10 år och 8 mån ålder fortfarande ger de unga en ordentlig match !

Sedan fortsatt Noah dagen med att placera sig som 3 BEST IN SHOW VETERAN i mkt hård konkursans !

Kvällen avslutades med att fira Noah och Nora med god mat och dryck !

Dag två INT UTSTÄLLNING domare terrier expert Anne Tove Strand .Denna dagen var lite fler Cameron anmälda

Gänget samlat

Lugnet före stormen

Hanar

? 1a Cameron Delayed Devotion ”NoahBIM

Tikar

?1a Cameron High On Life ”Mathilda” Cacib BIR ( Där med CIB champion ! )

?2a Cameron Syruph and Honey ”Nora”

?4a Cameron Bubble Gum ” Shiney”

Noah fick i dag känna sig slagen av sin syster dotter Mathilda

Uppfödargruppen med två nya damer med Noah,Nora,Mathilda och Shiney gruppen blev BIR uppfödar gr!

I finaler så slutade idag Nora BEST IN SHOW 3 VETERAN även idag i mkt hård konkursans !

Sedan mer goda nyheter Bodil och Cameron Lucky One ”Blondie” tävlade också på My Dog in Nosework där de slog till med 100 poäng och där med sitt första diplom ( krävs 3 för att flytta upp i nästa klass)

Måste även säga GRATTIS till BIS VALP på fredagen Alester Amandine är barn till Cameron Austin ”Chippen” och även GRATTIS till Chippens barn Hubinettans Doge Custum Royal till CACIB ! Och sist GRATTIS till Lakkas Pinova som vann CERT som i sin tur är barn till Cameron We Will Rock You !

Allt detta firades stort med bästa gänget hemma hos Werner och Ninni med super god mat och dryck , löjromstoast och mumsig fiskgratäng ! Kan lova att det vart många goa skratt den kvällen som blev till morgon innan vi slutade ……. Tiden flyger iväg när man har kul ,låt oss säga att somliga har högt och somliga mkt lågt blodtryck ??

Ulla och Noah slutade inte där utan försatte på lör med att tävla Nosework på My Dog Tog till att tävla två dagar på utställning för att få Noah tillräckligt lugn för att inte skövla banan utan att verkligen jobba och avslutade veckan med att ta 100 poäng och diplom märk väl han fyller 11 i apr ! Snyggt ULLA O NOAH !

Mega tack till Ninni och Werner för underbara dagar på Casa Fasnacht

Och stort tack och grattis till alla i TEAM CAMERON ni är alla ovärderliga för mig

My Dog årets första utställnings resa!

Lämna ett svar