Efter många om och men bestämdes det att vi skulle åka husbil till världsutställningen då det skulle bli mkt dyrt med hotel i 9 dagar ! Och våra tyska vänner lovade oss att det ej skulle bli vinter i Tyskland vi den här tiden .
Sagt och gjort vi åkte husbil första anhalt Göteborg där vi plockade upp Pollie och bodde utanför Werner och Ninni vart en super start på resan säger jag som älskar färska räkor ……. och fick massa goda räkor och röror av olika slag mums !
Fredag kl 9 skulle färgan gå Gbg -Fredrikshamn Anne vart nog snopen då hon blev väckt vid färge terminalen! Ville inte hamla i trafik kaos utan klev upp tidigt rastade hundar och körde genom ett mer eller mindere folk tomt Göteborg . Vi landade hemma hos Lotte och John mitt på dagen och det va verkligen ett kärt återseende . Vi undgick mest jämt innan men sedan barnen Amanda och Mark kommit in i deras liv så har ju det självklart ändrat sig . Fredagen då trimmade och fixade vi med hundar drack gott vin och pratade massor . Dom bor ju så härligt så hundarna kunde vara ut mkt på deras härliga tomt . Middag en härlig köttbit på grillen Yummy !
Vinet drack vi ur de glas som vi hade med i present det är Tyson som är modell.  ( glasen är gjorda av mkt talangfulla Misan)

Härlig eftermiddag i solen tyckte hundarna !
På lördagen  Internationel utställnings Herning !
Bäst gick det för min lilla clown Archie
Bäst i rasen bla 38 Bostons Showteam’s Best Dressed Man !  BIM blev Archies släkting ägd av As uppfödare Lena Matte stolt över sin fina kille ! 
Mathilda och Pollie vann sin klasser och vart 2 a och 3 a bästa tik ,Walle föll inte domaren i smaken tyvärr. 
Sedan tillbaka till Hinge där vi firade Amandas födelsedag med god middag riktigt Dansk sådan Anka med bruna( socker) potatisar med brun sås och rödkål JÄTTE GOTT !

På söndagen så va det Dansk vinnar utst i Herning !
Denna dagen gick det bäst för wheaten terriers 
BIM med cert och Cacib samt DANSK VINNARE-17 Cameron High on Life ” Mathilda” ! 3a bt Cameron Valpolicella ”Pollie” .
Walle 2 a bh med Cert och där med Dansk champion grattis till en lycklig Anne ! 

Så stolt över min fina vilda Mathilda !

Archie han jag ej visa utan Lena hans uppf gjorde det och tala om att det går upp och ner men denna dagen va det inte många rätt på min bästa kille , även om han va lite sur då jag försvann så blir man mest full i skratt i hur det kan variera från dag till dag . Men lika galad va Archie för det specielt när han fuck va med matte och hamlade i ett boll hav ??
Igen tillbaka till Lotte och John i Hinge där vi åt gott och firade vår fina vinster och placeringar ! Mån började helt fantastiskt med frost och strålande sol vart en lång promenad med hundarna och sedan fick dom vara ute på tomten länge innan de fick bli badade igen.  Lyckliga skitiga hundar innan det vart bad igen .
Innan vi lämnade Danmark så åt vi sen lunch riktiga danska smörrebröd super gott !  Stort tack till Lotte och John med familj för en underbar helg hos er ❤️???
Så började vi vår resa ner mot Leipzig Tyskland mkt prat va det om vilken väg vi skulle åka genom Hamburg eller inte då det alltid är mkt trafik där och vägarbete . Det vi inte tänkt va att det stod helt still och kröp i Danmark …… bläää vad jag avskyr köer har inte tålamod till sådant ! Tillslut släppte det hela och rullade på fram till 21 då vi stannade på en stor rastplats där vi åt rastade hundar och sov . Jag vaknade tidigt min vana trogen så vid 4 30 rullade vi i väg efter hundar fått mat och rastats . Stackars Anne som är tvärt om mig får stå ut med mina okristliga morgon vanor ?? men tror att hon va glad i detta fall då vi slapp köer och bara kunde köra på i vår takt . Vi va i Leipzig redan vid 8 30 skulle vilja ha sett Werners min om vi knackat på då ….. men vi stannade och shoppade vilket ställe vi hamlade på jätte varuhus ! Har nog aldrig sett så mkt kakor bakelser Tyskarna måste älska sötsaker !  Werner och Ninni hoppade över Danmark och åkt direkt till  Leipzig och tog de bästa av platser för våra husbilar . Och det jobbet skötte Werner som vanligt med bravur mindre än 100 meter till utst hallen och 30 m till dusch och toa !??
Det nya tältet kom väl till pass med värme fläkten på gick det utmärkt att sitta där långt in på kvällarna !
På onsdagen så började det hela igen GERMAN WINNER -17 och vilken dag vi hade!
???BIR och German winner-17 Cameron Brain Storm ” Stormy” ???
???BIM och German winner -17 o BIR veteran Cameron Syruph and Honey ”Nora”???
??? German Junior winner-17 Cameron High On Life”Mathilda ”???
Walle cert och där med ??Tysk Champion ??
???Vi alla fick något att fira ??? På torsdagen så va vi lediga och for in till Leipzig och turistade va mysigt att gå runt och äta lunch på stan !  På kvällen vart jag med bjuden  på en 1 stjärnig Guid Michelin restaurang ! Prov smaknings meny med tillhörande vin paket alltid lika kul och intresant . Denna gången va vinerna det som va mest fantastiska kul att få pröva på dessa viner som nog är mer eller mindre svåra att få tag i hemma ! Självklart va maten också god men som sagt vinerna fantastiska !
Alltid lika kul kul när man får äta med både öga och mun ….
Detta vinet va helt fantastiskt !   På fredagen så va det Archies tur att ställas på värds utst men det gick inte bra domaren tittade på Archie och skrattade och sa oj va fin men han ser ut som en tik !? Hon ville ha Belgien blue Bostons det händer ibland och inte konstigt när rasstandaden säger att de får väga allt mellan 6-11 kg ….. Archie väger 8 kg . Varför det är så här har att göra med att i tex USA så ställer man Bostons i small och large klasser !
Vi gick och shoppade istället och det va mkt roligare tyckte Archie ,Anne o jag !  Fin bild blev det på mig och min älskade clown !
På lördagen va det dax för wheaten terriers på värds utställningen och det gick absolut super för Cameron! 95 wheatens anmälda för tyska domaren Peter Machentanz
Först ut Mathildas bror Cameron Fighting
gt att träffa
Obi  igen han vart tok lycklig att se mig ! Placerade sig som 1a ?????? JUNIOR  WORLD WINNER-17??????
Sedan va det Stormys tur i en mkt stor och tuff Champion klass
??2a Cameron Brain storm ??
Sedan va det va det prinsessan Nora, jätte stor veteran kl! ??2a Cameron Syruph and Honey ?? Nästa klass junior tikar även här jätte klass för” Waltzing Mathilda ” Cameron High On Life   att at sig an 1 a och                                                                               ??????World junior winner-17?????
Nästa ut va  ”Pollie”  igen en jätte klass öppen ??1a Cameron Valpolicella ??

errier.files.wordpress.com/2017/11/img_2794-1.jpg” alt=”” width=”640″ height=”960″ class=”alignnone wp-image-3102″>
??????Kennel Cameron BIR Uppfödar grupp och BIR par klass  !  ??????
SÅ STOLT ATT CAMERON HUNDAR PLACERADE SIG I ALLA DESSA STORA KLASSRE I TUFF KONKURANS SO
FANTASTISKA VÄNNER OCH TEAM CAMERON OCH GRATTIS TILL FANTASTISKA RESULTAT ! 

På kvällen firade vi tillsammans med ett ehelt gäng från England Tyskland och team Cameron 15 st va vi !  På söndagen va det bara att packa ihop oss och fara hem helt otroligt va tiden gick fort som den ofta gör när man har det trevligt ! Vi valde att åka tidigt igen för att slippa köer …. vi åkte till Kiel och tog färgan hem till Göteborg .
Sista rastningen  i Tyskland före vi  klev ombord på färgan vilket nog va en super ide sova en hel natt i stället för att köra hela vägen runt !
Sverige bjöd på fantastisk morgon solen sken och 5 minus ….. vilket betyde att vi fick halka de 40 milen hem med husbilen ! Va ok där solen lyckades nå vägbanan men i skuggan is gata !
Hundar och jag är glada att vara hemma igen borta bra men hemma bäst .
Stort tack till Anne för härlig resa och även till Ninni och Werner för kul  dagar i Tyskland 

Turné med husbilen Dansk vinnare och värds utställningen i Leipzig ! 

Lämna ett svar