3 x Internaltionell utst i Norrköping första helgen i juni! 
Detta vart en helt fantastiskt rolig och framgångsrik helg 4 husbilar med härliga vänner strålade samman och umgicks i dagarna 4 ! Vi hade gjort upp att alla hade varsin dag att ordna mat för kvällen och oj va lyckat det blev härliga middagar med tok glada och possetiva människor detta kommer jag leva länge på.
Första dagen va det våra Ålänska vänner Maria o Mia som stod för maten och dom satte verkligen ribban högt ut ur deras bil kom dom med en helt trädgård möbel och riktiga glas o bestick ???Det serverades bubbel medans  vi kom i ordning .Det blev varmrökt lax från Åland med färskpotatis o goda såser Yummy ! Fantastisk start på helgen ! 

Första dagens utst jätte kul med många wheatens anmälda över 40 hundar ! 
Domaren hade nog en del med det hela att göra en härlig man Colm Hastings från Irland spelar ingen roll hur det går man går alltid i från ringen med ett smile .Bjuder alltid på sig själv genuint intreserad av alla utställare och hundar, och det kan jag lova att inte alla domare är tyvärr ……. 
FANTASTISK DAG FÖR CAMERON! 
Jag vann alla klasser jag va in i helt otroligt.  
Bästa hane 
1 a C Brain Stom Cacib 
3 a C Austin 
4 C Duracel Legacy cac 
Bästa tik 
1 a C Rock With You Cacib ( CIB CH ! Jippie) 
2 a C Syruph and Honey ( Bir veteran ) 
3 a C Spit Fire 
4 aC High On Life (CAC BIR Junior ) 

Cameron Brain Storm ”
CameronDuracell Legacy ”Chaplin”
Cameron Delayed Devotion ” Noah” 

Cameron Austin ” Chippen” 
” 
Cameron High On Life ”Mathilda”


Cameron Rock With You ”Frida” 


Cameron Syruph and Honey ”Nora” 


FRIDA BIM O STORMY BIR ! 
Sedan i grupp finalerna gick det helt FANTASTISKT ! Eftersom alla raser gick varje dag så va det över 80 veteraner inne samtidigt………. Nora vart 3a BEST IN SHOW VETERAN !! 

Stormy slutade dagen i stenhård konkurans  som 2a i TERRIER GRUPPEN !! 

Helt otrolig dag som vi firade i goda vänners lag . Denna kvällen så stod Ninni o Werner för maten o det vart först en Aperol eller som vi kallar det ”Wernerol” ??? sedan Ninnis mkt goda kyckling sallad smarrigt värre ! 
Dag nr 2 helt ny domare för oss svenska Glenda Goller från Australien ca 30 hundar anml 
Även denna dagen gick det fantastiskt bra ännu några fler Cameron hundar anmälda 
Hanar 
1a C Brain Storm 
4a C Montalcino  (CAC ) 
C Delayed Devotion ( BIR veteran) 
Tikar 
1a C Syruph and Honey 
2 a C Valpolicella (Cacib) 
3a C Bubbel Gum 

Cameron Montalcino ” Kaapo ” 
C
Cameron Valpolicella ”Pollie” 


Cameron Bubbel Gum ”Shiney” 


STORMY BOB NORA BIM! 
 I finalerna idag va vi med i semifinaler både med Noah i veteran och Stormy i terrier gruppen ! Jätte kul dag i mkt hård konkurans . Denna kvällen stod jag och Anne för maten då vart det potatis gratäng med dubbel marinerad fläskfilé .vi fick dess värre bygga tält runt oss då vädret tyckte att det skulle jäklas med oss men vad gör det när man är ett glatt gäng o inte vart vi blöta heller ??
Dag nr 3 
Även denna dag en domare jag aldrig ställt för Mr Andres Schemel från Österrike , ca 30 hundar anmälda i dag med. Här är skillnaden på domare så tydlig om man jämförde med första dagen då alla kände sig välkomna o tillfreds med domaren så va det tvärt om här för många . En bestämd herre som va noga med vad du stod hur du gick o visade tydligt om han tyckte du gjorde fel . Vilket inte är ett problem för en ringräv som mig men gör att många som ej är van blir osäker o det hela blir olustigt ! Ja tyckte att han va duktig o hade lite humor mitt i allt om man nu kunde va lugn nog o notera detta . En sak jag tyckte va fantastiskt med Mr Schemel va kritikerna !! Inte en enda kritik va den andra lik, vilket är det mest vanliga ibland undrar man om dom lagt karborn papper mellan kritikerna ? . Efter allt va klart så gick jag fram till honom och sa tack för just detta o han vart jätte glad ,man borde få beröm för det bra man gör något jag tycker är viktigt !
Igen en fantastisk dag för Cameron ?
Hanar 
1a C Brain Storm (CACIB) 
3a C Montalcino (CAC)
Tikar 
1a C Syruph and Honey 
2a C Valpolicella (CACIB) 
4a C Bubbel Gum 
  C High On Life (CAC BIR junior) 

Cameron Moltacino ”Kaapo” 

Cameron Bubble Gum ”Shiney” 
I finaler så fick Mathilda vara med så långt som till de 8 bla ca 80 juniorer !
Stormy var 2a i TERRIER GRUPPEN ! 
Vill passa på och tacka all för en fantastiskt kul helg jag sent glömmer !                                                                                            Och ett JÄTTE GRATTIS TILL ALLA VALPKÖPARE TILL FANTASTISKA FRAMGÅNGAR GO TEAM CAMERON! 


HELGEN DEN 10 -11 juni stannade vi hemma och bara njöt av att värmen o sommaren äntligen visade sig .                                                                                                                              Vart en lugn skön helg med mkt pyssel runt huset och vi levde ute på altanen hela helgen så varmt och skönt . Vart ju givet vis massa hund promenader när det va svalare på morgon o kvällen 
Lite härligt lata kvällar med gott i glaset 

Härliga promenader ,älskar min omgivning där man lätt går i timmar utan att stöta på folk ??
På söndagen kom Misan o Pj och Vittra det var lagt viltspår även om det va riktigt varmt så fixade Mathilda o Vittra det riktigt bra  ! 

Vackert är det i skogen sedan vart det en kall öl och sill lunch livet på en pinne ! ????
Helgen den 17-18 juni då va det utställnings helg igen ! Denna gång en tok rese helg ?är man galen så är man…. på Fre bar det av för mig och Anne ner till Värnersborg sedan ställde vi i Leksand på sön ! 
I Värnersborg där mötte vi upp med Werner ,Ninni och Bea vart en skön kväll med resturang besök och naturligtvis massa surr?
Lördagen Leksand domare Pia Lundberg 
Bästa hane 
1a C Brain Storm 
2a C Will Power (CAC)
3a C Delayed Devotion 
Bästa tik 
1 a C Syruph and Honey 
2a C Valpolicella 
3a C High On Life (CAC ) 
4a C Rock My Heart 

BIR Stormy BIM Nora !

Dagens skörd…..??

Mathilda slutade som BIS 4 junior ! 


Uppfödargruppen BEST IN SHOW !! ???? Stormy,Noah,Pollieoch Nora ! 
Stormy avslutade dagen med att placera sig  2 a i TERRIER GRUPPEN ! 
Fantastisk dag grattis till hela team Cameron! 
Sedan packade jag och Hubban ihop oss snabbt som bara den för nu skulle vi köra de 38 milen till Leksand….. jag tyckte inte att milen på pappret kändes något hemskt men vägen tog aldrig slut!! Tur att det är vackert vårt avlånga land och nu vart det vägar vi sällan åker på inlands bla vägen som sagt  VACKERT VÄRRE ??????! 
Väl framme så upp med hagen mat till hundar samt promenad och sedan utfodring av de två benta . Underbar kväll varmt o skönt att sitta ute med lite god mat och varsitt glas vin och bara landa 

Husbils liv ! 
På söndagen så va det Chatarina Hasselger som dömde tyvärr bara 12 hundar anmäla.
 Bästa hane 
3 a C Delayed Devotion (BIR veteran) 
     C Duracell Legacy ( CAC )
Bästa tik
2a C High On Life (CAC ) 
4 a C Spitfire 
I finalerna slog Noah till med 2 a BEST IN SHOW VETERAN ! , 
Fina Noah 9 år ung ??
Grattis till alla s fina framgångar o tack för som vanligt trevligt resesällskap Anne ! 


Helgen va inte slut där …. I Finland va det dax för deras ras specialfall 60 hundar anml för  domaren Mr terrier himself Dan Eriksson
Anmäld från Cameron va Cameron Karma junior tik o även denna dam från Duffys sista kull.
Ria vann junior klass med hela 11 hundar i klassen ,inte nog med det hon vann sitt första CERT o BIS JUNIOR ! 
Stort grattis till Rias ägare Tiia,Kurt o Irmeli ! Så 4 olika valpar från Duffys sista kull vann CERT i helgen ,min fina Puff som verkligen inte bara va ett”pretty face”utan har producerat helt fantastiskt 8 Champions så här långt !! 
Tack till alla för fina bilder Anne, Lotta ,Sandra oMicke N 

Uppdateringar av utställningar i juni 

Lämna ett svar