Äntligen var det dax med vår första husbils tur för i år som jag och Anne längtat! 
Vi packade husbilen och först in i den var vår maskot Archie som älskar att åka husbil jag hade också med nybörjaren på utst cirkusen Vimsa med Anne hade med Bidhop och Lillan . 
Lyckliga for vi i väg stannade o tankade i närheten Hallsberg . Passade på att rasta Vimsa medans Anne tankade väl tillbaka till husbilen möts jag av en totalt förstörd Anne ….. JAG HAR TANKAT FEL !!!! Bensin istället för Disel , ja först va jag övertygad att hon skämtade . In på macken o frågade vad Anne hällt i tanken jo då 900 kr av bensin ! Turligt nog så var   den mkt trevliga o hjälpsamma ägaren där o sa starta ej bilen och pratade lugnt med oss bjöd på kaffe o va mkt hjälpsam . Men vad i hela friden gör vi nu tänkte jag inte enkelt med hela bussen full i hundar o grejer ! 
Allt löste sig ok efter massa hjälp av ägaren till bensin o rastplatsen . Det blev bärgare den var på väg tillbaka till Örebro med bussen 4 mil bort till Ford verkstad som alla gånger skulle ha stängt innan vi var där  . I stället för 5 km bort där en bil Meck stod o väntade på oss pga av vår hjälpsamme nya vän. Detta satte Anne stop för ! Måste säga att vid detta laget skrattade vi så vi grät vad göra mitt i allt elände . Massa folk va fram o talade om den ena tokigare historien efter den andra om liknande situationer allt för att muntra upp oss.

Här åker vår bil med hundar i de 5 km till verkstaden jag o Anne fick åka bärgare Och både jag o Anne höll fullständigt på att bryta ihop  av skratt vi satt i en lastbil som mer liknade en bordell / moské med massa rysh rysh o böneplats . De mest roliga va att den unge lite buttre bärgar killen med tatueringar o percingar såg att vi undrade hur detta gick ihop . Det var ej hans bil hans bil stod på verkstan va han noga att förtydliga …. Jag hela resan startade minst sagt tokigt vi skulle ätit middag men goda vännerna Krister o Christer i Helsingborg nu vart det burgare i Hallsberg i väntan på vår bus skulle bli klar ! Och klar vart den o vi kunde åka vidare efter att ha fyllt bilen ytterligare en gång  för 900 kr denna gång Disel ! Vart dyr start på resan men vi va glad att vi kunde fortsätta . 

Rastning på favorit platsen Braehus o Sverige bjöd på en fin vår kväll . 
Vi sov utan för Krister o Christer vaknade upp o blev serverad härlig ägga frukost från gårdens nya höns mums. Fick the Grand tour av alla djur gulliga lamm bebisar och fina hästar . Vi hade otur då Fleur inte hunnit föla ännu men va härligt att få sniffa på lite hästar igen . Under tiden kunde våra hundar vara ute o busa i deras stora rastgårdar. 
Archie på Bårslövs hed hos K o C .
Vi fortsatte sedan mot Danmark med färgan från Helsingborg . Väl i Roskilde hittade vi en mat affär o vi fyllde på lite så vi klarade helgen . Kom ut glada ihågen för att hitta att vi fått P böter ……. Vi stod inte inom rutan ! Nehe hur skall det gå till med en husbil ?! Men vi stod banne mej inte i vägen !  Vad göra vi bara gapskrattade helt otroligt ! 
Väl på plats vart det Dansk lunch ! Sedan så kom Werner o Ninni o vi trotsade vädret ( det regnade ju i vart fall ej) o satt ute så alla hundar kunde få busa runt lite . Skålade gjorde vi självklart med Apoeroll även om den smakar bättre när det är varmt ! 
Boys will be boys Werner o A fixar gasolen 
Ja inte va det varmt inte …. 
Hund utst dax typ 30 wheaten anml 
Bl.a. Hanar 
Cameron We Will Rock You ”Vegas”  öppen kl 1 CK o CERT !  ( Vegas första cert , deläger honom med Nilla o Jossan) 

Cameron Brain Storm ”Stormy” 1 a i en tuff champion kl och 1 a bästa hane ! 
Bl.a. Tikar 
Cameron Evangelista ” Vimsa” ( foder tik bor hos fam Hillervik) 1a CK i unghunds kl 4 bt R cert ! 


Cameron Syruph and Honey ”Nora” 2a CK i champion kl 3 a bt 
STORMY BÄST I RASEN !  
Cameron vart även BIR UPPFÖDARE! 
Sedan mattes clown S.T Best Dressed Man  2 bh med cert och där med DK champion !!!! 
Mkt stolt kille o matte ! 
Sedan vart det en underbar fleaske steak sandwich o en tubor till lunch MUMS ! 
Vi gick tillbaka till husbilen med alla hundar utan Stormy . Vi han precis in med alla grejer o hundar innan himmel H vetet öppnade sig!  Låt oss säga att det var längesedan jag varit så blöt……  Jag o Stormy vart dränkta när vi gick in i gruppen 5 cm vatten över allt o hagel vilken blandning ????
Men men vad gjorde det GRUPP 3  i tuff konkurrens ! 
Blöta men glada va vi ! 
Dag nr två 
Bl.a. Hanar 
C We Will Rock You ” Vegas” 1 a i öppen kl CK 2 bh CERT NR 2 !!!! WHOs go Vegas ! 
C Brain Storm ”Stormy” 1 CH kl CK 1 bh CRUFT KVALIFIKATION 


C Evangelista ”Vimsa”  1 a CK ungh kl 4 a bt R cert ! 
C Syruph and Honey ” Nora” 1a veteran kl 2 bt BIR VETERAN ! 
STORMY BIR IDAG MED ! BIR UPPF GR ! 
S.T Best Dressed Man ”Archie the clown”   Bästa hane CACIB där med INT CHAMPION O NORD CHAMPION WOHO ! 
Vilken helg …. Stort grattis till ägare o delägare Nilla, Jossan , Werner, Ninni och Charlotte till alla fina resultat ! Och tack till min ständiga rese kompanjon Anne för en i alla meningar oförglömlig helg ! 
Trot eller ej ???? hemresan gick mkt bra ! 

Roskilde 2x INT Utst 

Lämna ett svar