Det händer ju inte massor i utställnings väg så här på vintern ,så bestämdes att jag o Sandra skull åka till Tallin o börja lyckan . Med oss åkte Harley wheaten Roxie Wheaten Zeke min trimkunds Carin och självklart hade jag Archie maskoten med .Sandra hade Emil Kerry och Rasmus Wheaten med sig . Vi hade ej jätte trevlig resa tillsammans med Mia och Natalie som också va med på resan fast i egen bil.
Framme på fre i ett vackert Vinter Tallin och ett hysteriskt kallt sådan vilket underlättade massor med att kunna gå ut och promenera hundar utan att dom skitade ner sig även om nu Archie tyckte det va onödigt kallt . Hade en lugn skön dag med slappande och god middag o trevligt sällskap .
Dag 1 Terrier klubben

Trångt men trevligt va det på utst platsen alla våra hundar skulle typ in samtidigt självklart…. men det gick bra med hjälp av några Danska tjejer som hjälpte till att passa våra hundar när vi va i ringen.

Helt otroligt bra gick det dock Zeke BIR !Harley BIR, Roxie och BIM Rasmus 2bh bästa junior junior cert ! Emil BIR!

Alla våra vuxna hundar vart därmed Estniska Champions !

Roxie med sonen Rasmus

I finaler gick det fantastiskt bra Rasmus BEST IN SHOW JUNIOR !

Stort grattis Sandra och Rasmus Cameron Hard Rock Halleluja!

Och Zeke slog till ordentligt med att bli BEST IN SHOW ! Stort grattis Liz ! Vilken fantastiskt dag ……vi firade med våra vänner på hotellet som också hade vunnit var sitt cert så dom va lika glada dom!

Dag 2 Internationell utställning och Tallin Winter Cup winner show!

Även här fick vi fantastiska resultat !

”Harley ”Cameron Entertainer BIR med CACIB och därmed INTERNATIONELL CHAMPION!

Rasmus BIR junior med cert!

Zeke Carin BIR Cacib o INTERNATIONELL CHAMPION!

Archie BIR med cert o Estinsk champion! Kul för det va en Boston uppfödare som dömde och tyckte jätte mkt om Archie !Även Sandras Emil vart BIR o våra vänners hundar fick cert med sig idag med ! Så härligt firande vart det på vägen hem också ! Tack till Sandra för kul resa va verkligen lyckat !

Tallin i februari

Lämna ett svar