Sen uppdatering av årets första utställning 6-7 Januari.

Lite av en tradition att åka ner till Ninni och Werner titta på Tour De Ski och ställa på My dog .Denna gång fick jag med mig Ulla och Mia som resesällskap. Vi möttes av ett digert dukat bord av skaldjur Yummy

””””””””””””Dag ett ett 20 tal wheaten anmälda domare Benny Bild . 

Bla hanar 
Nr 1,2 , 3 bästa hane ! 
1aBh CameronDelayed Devotion (Nordisk cert)

””””

2àBh Cameron Brain Storm 
3a bh Silkcroft Nephin Mor (Cert)


1a i öppen kl Cameron Barolo (Rcert)


Bland tikarna 
Nr 1,2 och 3a bästa tik ! 
1aBt Cameron Syruph and Honey (Nordisk cert)
””””

2aBt Cameron High On Life (cert) 
””””
3aBt Cameron Rock My Heart 
””””

BIR NOAH BIM NORA ! 
””””

Vi vart även Bir uppfödar grupp med Stormy ,Noah, Doriz och Nora ! 
””””

Min lille clown Archie slog till med att bli BIR bla 35 bostons ! ❤️❤️❤️
””””””””””””
I finaler vart det full rulle …. jag va in i BIS junior, uppfödar gr ,veteran ,terrier grupp och sällskaps gruppen !! Och lika full rulle va det på Mia Sandra och Ulla utanför ringen för att se till att alla hundar va kammade och på rätt plats för förhands granskning ! Noah BIS VETERAN härliga hunden ❤️med sådan energi och terrier attityd ! Sedan fortsatt en fantastisk dag med att CAMERON vart BIS UPPFÖDARE WOHO!Det va ett mkt glatt men slut gäng som firade en fantastisk dag med god middag hos Werner och Ninni ! WOHO VILKEN DAG FÖR TEAM CAMERON!DAG 2 ca lika många wheaten anmälda för en engelsman ,några färre Cameron hundar med 1 a bh Cameron Delayed Devotion BIR Junior Silkcroft Nephin MorBLAND TIKAR 3a bt Cameron Syruph and Honey 4a bt Cameron Rock My Heart Noah slog till idag att bli bäst i rasen !Vi vart också BIR uppfödare med samma gäng som igår !Archie ville inte vara sämre och slog till med BIR idag med ! ❤️I finalerna så va det full rulle igen alla fick jobba på som tokar både jag i ringen och gänget utanför ,men men vilken utdelning vi fick !

Noah Best in Show 2 veteran !

Lucas Best in Show 4 Junior !

Uppfödar gruppen 2a Best in Show !

Vilken helg,vilken start på året totalt överväldigad ! Och som vanligt har vi haft så mkt kul i och runt i kring ringen med hela härliga gänget TEAM CAMERON NI ÄR BARA BÄST !

STORT TACK TILL ALLA SOM HJÄLPT TILL OCH SUPER GRATTIS TILL ALLA ÄGARE FÖR FANTASTISKA FRAMGÅNGAR !

My Dog Internationell utställning i Göteborg

Lämna ett svar