C.I.B SEUCH NOUCH DKUCH FIUCH NORDUCH ATCH VDHCH KFTCH CHCH NLCH HUCH VDHJS-11 VDHES-11 EUW-11 INTERRAW-13 SEW-13 NOW-13 NOW-14 NORDW-14 ALPSN-16 DEW-16 SEVW-16 DEW-17
Cameron Syrup And Honey
”Nora”

e. Ch Villa Rosas Peddyr
u. Ch Cameron Hot-Lips

2008-04-22

Årets Wheaten Tikar 2016
Årets Wheaten Veteran 2016

Nora är ju en av de mycket framgångsrika syskonen i min mest framgångsrika kull efter Cameron Hotlips .

Det hela började med att Werner och Ninni, som jag känt sedan de hade 4 wheatens som de ställde väldigt mycket i början av nittiotalet,  hörde av sig och berättade att de redo för en ny valp . Werner var mycket tydlig med att dom skulle inte ha någon utställnings hund utan bara en ren sällskapshund. Ja sa jag det funkar bra jag har en valp kvar i kullen!
Sagt och gjort de kom upp till Sala en fin försommar dag . Och vilken eftermiddag och kväll vi fick. Efter valp titten bjöd Werner och Ninni oss på middag i Sätra Brunn, vi fick en egen kock och väldigt mysig kväll med fantastisk mat och härligt samtal och väder. Efter middagen böjd vi med dem hem igen och på vägen hem sa Per (som inte känt dem från förr) ….. ”Helen klart att dom skall ha en utställnings hund, det är ju självklart!” Och ja det hade jag med fattat, och nu i efterhand 12 år senare är ju detta bara att skratta åt med tanke på alla deras hundars titlar .
Nora flyttade in till Werner och Ninni och gjorde succé som få och mycket på och lättlärd . Men som många wheaten, så var hon som fint vin, blev bara bättre och bättre med tiden.
Nora och Werner stod 2a om sista certet 22 gånger innan hon blev Champion med buller och bong i Göteborg till husse Werners enorma glädje! Jag kan säga alla gladdes med Werner och Nora .
Sedan fick hon många gånger stå två efter sin syrra Duffy de år vi for runt och körde de fantastiska uppfödargrupperna (Årets uppfödare SKK alla raser 2011) bla. Men syster Duffy tog ju mamma ledigt och då fick Nora verkligen chansen, och det kan jag lova att den chansen tog hon, och höll familje äran uppe med råge!
Jag och Nora blev ett team i ringen och många, många fantastiska segrar har det blivit. Vunnit många grupper och BIS placeringar i många länder runt om i Europa har det blivit. Igen här är man mycket stolt att få hänga med i änden på kopplet till dessa systrar som alltid ger allt dom har och rör sig helt fantastisk! Vilket seger tågprinsessan Nora har bjudit oss på både som veteran och i ”vanliga” klasser .

Det är bara att säga grattis till Ninni och Werner och tack för allt ni gjort för att visa fram och göra reklam med era fina Cameron hundar runt om i Europa!