C.I.B SEUCH FIUCH NOUCH NORDUCH EECH SEV-17
Cameron Rock My World

”Roxie”

e. Ch Jazz Dancer De Morrigan
u. MultiCh Cameron Rockferry


Roxie är uppvuxen hos mig tillsammans med sin mamma Duffy (C Rockferry) morbror Northon (C Hunnicut ) och bästa vännen Archie The Clown (Boston terrier) 🙂
Roxie är född i mamma Duffys första fantastiska kull med 9 valpar varav 4 hanar och 5 tikar.
I den här kullen har hela sju (7) har blivit Champions och mer där till!
Sex (6) av dom är dessutom höftledsröntgade med godkänt resultat, Roxie har HD A. Tre (3) har gjort godkänd BPH med skott och en har genomfört MH. Även ytterligare tre ur samma kull som Roxie kullen har gått vidare i avel. En av dessa bröder jobbar dessutom som Therapi hund.
Inte utan att jag är mycket stolt!

Den lilla damen fick flytta till Ulla och Kurt då hennes mormor Loppan gick bort. Det är jag övertygad om att ingen av oss ångrat … Roxie fick ett fantastiskt hem och Ulla fick nästan en ny Loppan tillbaka i hennes barnbarn.
Roxie har varit lite som fint vin, hon har bara blivit bättre med tiden. Hon fyller 7 år nästa gång och de sista två åren efter sin första kull har hon lyckats vinna ÅRETS WHEATEN TIK 2018 och 2019 (jo jag vet året är ej slut ännu men blir omöjligt att slå henne med en utställning kvar)
Roxie älskar att gå på hundutställning, vill alltid vara till lags och svansen går som en propeller. Det är ju mycket vunnit när en hund har en härlig attityd och utstrålning som Roxie har !
Ulla och Roxie har börjat och tävla lite nosework och det har gått mestadels mycket bra, även om denna dam någon gång kan vara en lite ofokuserad terrier ?
Snart skall Roxie förhoppningsvis ha sin andra kull med valpar, och det ser jag så fram emot. Den första kullen är 6 st pigga glada friska och mycket fina valpar som hunnit bli 2,5 år gamla. 2 st är Champions redan och en tredje på god väg.

Roxie utsättnings karriär är inte över det kan jag lova….hon kommer tillbaka i veteran klass och ”Rockar ringen” Tills dess får hon ägna sig åt att vara mamma och förgylla Ullas dagar med sitt mysiga glad jag ,kan tro att det blir en och annan Nosework tävling också !

Fortsättning följer …….