C.I.B SEUCH NOUCH FIUCH DKUCH NORDUCH USCH
WW-08 SEW-10 NORDW-11 WW-13
NOW-13 NOVW-13 NOVW-14 NORDVW-15

Cameron Hunnicut
”Northon”

e. Ch Windisle Don Hugo
u. Ch Extra’s Pomperipossa

2004-06-19 – 2016-07-25

Årets Wheaten Hanar 2009 & 2013
Årets Terrier 2009

Bästa Northon ,Tårtan, Pappa positiv, jag kommer aldrig få en hund som dig igen ! ❤️

Du hade en sådan härlig  personlighet med en fantastik självsäkerhet . Behandlade alla med en med respekt så länge dom va värd det .Jag visste att inget hände de andra hundarna när jag inte var med. Var det någon som inte skötte sig så sa du till dom på ditt mycket korrekta och rättvisa sätt! 

Du va helt enkelt en helt fantastik hund på många vis inte bara som utställnings hund utan också som en otrolig avelshund.
23 Champions och 8 Internationella Champions samt en 8 andra hundar med vunna cert så här långt.
Du var min bästa vän som alltid fanns vid min sida, behövde aldrig ha dig kopplad du bara var bredvid och ville vara till lags. 
Northon va den första Wheaten att vinna ÅRETS TERRIER i Sverige .
Mycket roliga resor värden över gjorde vi tillsamman, bla en gång till Montgomery ( värden största terrier utställning i USA )  och sedan Long Beach där du blev Amerikansk Champion och gjorde stor succé bla Wheaten uppfödare som insåg att wheaten kunde både ha fantastisk päls och vara super fin !
Två gånger Värds vinnare hann vi också med, en gång i Stockholm och nästa gång i Budapest, slog du till i hård konkurrens!  Sista året vi reste runt du och jag var du 10 år och vi hade ett riktigt seger tåg igen !
Med massor av inte bara BIR utan grupp vinster och BIS placeringar och slutade som 10a ÅRETS HUND alla raser som 10 år gammal …… 
Det va DU som hjälpte mig att sätta kennel Cameron på världskartan i hundvädren ! 
Du är för mig och Per för evigt saknad, älskade tokiga Northon. ❤️