Fantastisk härlig helg 17-18 juni !

När man själv glömmer att anmäla så är det tur att valpköparna gjort det …. Mening va att jag och Anne skulle gjort en helg av det och tagit husbilen men Anne hade haft en jobbig vecka och jag har halta hundar hemma och en valp som ej får gå in på utställningen pg av ålder , så vi bestämde att åka över dagen . Och tur va väl det i denna tropiska värme ! Tror mina hundar va mkt nöjda av att få vara hemma i svalkan .

Lördag Leksand Nordic utställning domar byte till Mats Lindborg ” bara ” 8 hundar anmälda från oss 3 tikar

🎖️Nr 1 bästa tik C Rockabye Baby med Nordic cert 🎖️Nr 2 bästa tik C Rock My World även BIr veteran 🎖️Nr 3 bästa tik C Whirlwind CERT och där med Svensk o Finsk Champion !

Fina Ebba Bir !
Vippe cert o championat !

Efter det for jag och Anne nöjda hem båda med varsin ny Champion , så kul att träffa Pirjo och Vippe med familj som kommit hela vägen från östra Finland- roligt att hon också lyckades knipa Championatet . .😀 och jag vet att även Ulla och Roxie lämnade walkover i finaler i den tropiska värmen …. ( Anne och jag satt i bilen igen 9 50 och va genom redan då svettiga ) på vägen hem for vi förbi Leksands knäcke och fyllde på lagret inför midsommar 😀

Väl hemma fick jag besök av familjen Svalin och klippte Ester som skulle ställas för första gången efter valpningen . Kul att se dottern Hilda som vi har kvar på bibehållen avelsrätt, tycker hon ser jätte fin ut precis som flera jag sett i kullen – så kul ! Hilda va med på din första husbils resa !

Dag 2 Moheda Internationell utställning 13 hundar anmälda för domare Eva Liljekvists Borg ( bara 6 tikar deltog ) här hade jag anmält men som sagt mina hundar va halt …. 4 tikar från oss anmälda

🎖️Nr 1 bästa tik C Rockabye Baby med Cacib 🎖️Nr 2 bästa tik C Rock My World Bir Veteran. 🎖️Nr 3 bästa tik C Whirlwind. 🎖️ C Mary Mack CERT 🌟Roxie avslutade dagen med att bli BIS 4 veteran ! 🌟

Ebba fick med sig 2 BIR denna helg och nu även ett efterlängtat cacib -snyggt jobbat !
Och äntligen fick Ester ett cert , ( många reserv cert har hon 😅) kul va att matte Lena visade henne själv , bra jobbat !

Stort grattis till alla härliga valpköpare för en mkt lyckad helg !

Fantastisk härlig helg 17-18 juni !