Danmark x2

I november tog vi Tage, Mathilda, Archie & Linuz och rullade till Herning tillsammans med Tages nakenkompisar Allan och Doris. På plats mötte Ulla upp med Roxie. Två utställningar varav Dansk Vinnare på söndagen.

Lördagen var ”bara” Mathilda, Roxie och Tage anmälda. Tage var först ut i en juniorklass på sex stycken, jag (Sandra) var super nervös :p men Heléne och Tage gjorde det super och vann klassen med Junior CACIB vilket gav honom titeln C.I.B-J (Tror han är första svenska wheaten att få den nya titeln), de slutade sedan som 2 bästa hane med CERT!

Sedan var det mamma Mathildas tur att glänsa i ringen, och det gjorde hon som vanligt med bravur 🙂 vann sin klass.

Sist ut var Roxie, även hon vann sin klass och med det sitt sista Veteran CACIB vilket gav henne titeln C.I.B-V (Tror även hon är första svenska wheaten att ta den titeln).

I bästa tik fick jag visa Roxie, vi hoppades innerligt på ett cert då hon aldrig varit i Danmark tidigare, men vi nådde inte hela vägen fram och blev 3 bästa tik, Mathilda blev bästa tik med CACIB och sedan även BIR.

I finalen showade Mathilda sig ända fram till en BIG2 placering!

Söndagen var alla fem hundar anmälda men sån tur var så krockade det inte mellan raserna.

Archie var först ut idag och vann veteranklassen och titeln Dansk VeteranVinnare-22, sedan slutade han som 2 bästa hane!

Linuz tur och han skötte sig fint, slog sin son som blev Dansk Junior Vinnare-22 och blev BIM med titeln Dansk Vinnare-22!

Nu till veteterrierna, samma ordning idag, Tage först ut och vann sin klass även idag och med det titeln Dansk JuniorVinnare-22, han slutade sedan som bästa hane med CERT och titeln Dansk Vinnare-22!

Mathilda gjorde om gårdagen och blev bästa tik med CACIB och titeln Dansk Vinnare-22!

Roxie vann sin klass med titeln Dansk VeteranVinnare-22 och blev 2 bästa tik med CERT och därmed Dansk Champion!

Och i finalen showade Mathilda sig till BIG1! Vilken tur vi stannade 🙂 Spänd väntan till BIS finalen och vilken utdelning BIS3!

En fantastisk helg där alla våra hundar glänste i ringen!

Danmark x2