Nosework

BLONDIE OCH ZIGGY här är syskonen som älskar nosework.

Cameron Lucky One (Blondie) har tävlat officiellt i NW under några år. Tyvärr har pandemin stått i vägen många gånger, så tävlandet har gått sisådär men för några veckor sedan tog vi äntligen det stora klivet över till NW2. Det kommer att bli mycket svårare med nya utmaningar men så mycket roligare.

Cameron Will Power (Ziggy) har i vår debuterat i officiella noseworktävlingar med buller och bång. Jakten på titeln NW1 har börjat. Att få en titel i NW är nytt för i år 2022, det krävs 3 diplom i samma klass som dessutom ska vara tagna under samma år. 

Det går bra just nu för båda två, under några veckor har de tillsammans skrapat ihop 6 diplom. Det är en härligt obeskrivlig känsla att bara få följa efter i snöret, se hur koncentrerat och målmedvetet de går in i doftmolnet och visar mig var doften sitter.

Bodil

Nosework