Utan någon större förvarning började Lovis valpa igår morse kl 7 20 kom första valpen efter 30 min skakande 5 dagar tidigt !

Allt har gått jätte bra kl 12 hade Lovis fött 8 valpar….. ♥️♥️♥️♥️♥️💙💙💙 ! Många fler än va vi trodde både Veterinären, Sandra, jag o Misan, hon hade bara gått upp 2,5 kg.

Vilken pärla hon är , inte hålla mig vaken hela natten innan och födde på dagtid helt fantastiskt! Heja bästa Lovisen ! Mamma och valpar mår mkt bra även om dom är lite mindre pg av att vara lite tidigt födda , men det är full rulle i lådan och dom har redan gått upp i vikt .

Ni som är fortsatt intresserade av en valp i denna kullen skicka ett mail så jag vet att ni vill vara med på en valp i kullen . Eftersom det blev många fler än väntat så hör gärna av er om ni är intresserade av en valp ur denna härliga kull för nu finns det några kvar att tinga .

Plötsligt händer det!