Valpar !

Nu har Lovisen fått sina valpar , duktig Vetrinär som såg fyra st och det va just hur många det va ! Lovisen va en mkt duktig tjej som födde sina fina goa valpar på 2,5 timme, alla valpar och mamma hund mår alldeles utmärkt. Det blev 3 tikar och 1 hanhund Hon är redan en duktig och uppmärksam mamma, blir lika förvånad varje gång man ser hur instinkten bara kickar in .

Små godingar som vägde mellan 230-270 gr och då föddes dom ändå några dagar tidigt .
Mysigt med ny kläckta valpar som trängs med syskon o mamma vid mjölkbaren.
Stolt mor !
4lingarna ♥️♥️♥️💚

Dessa valpar är redan tingade, vi kommer inom någon dag att informera om vilka av er på listan som får en av dessa godingar . Söker en fodervärd till en av tikarna i denna kullen . Du skall bo inom rimligt avstånd från oss . Om detta låter intressant så hör hör av er med ett mail o berätta lite om er själva . (Finns mer info på hemsidan )

Kan också informera om att Mathilda också är dräktig och valparna är beräknade till 26-27 juni . Mathilda är pigg och glad än så länge fastän att hon börjar bli rund o go och att värmen slagit till ordentligt.

Mathilda myser i skuggan på altanen, lilla magen börjar bli rund .

Vi har redan många valpköpare även på lista till denna kullen , det kan ev finnas möjlighet till hanhund då de flesta tingat på tikar . Så är du intresserad av just hanhund är du välkommen med ett mail där med info om er familj och tanken med erat hund köp .

Multi Ch Multi Vinnare Cameron High On Life ” ” ”Mathilda ”
Multi Ch House Of Softy Unix pappa till valparna .

Vi uppdaterar här med bilder på nytillskotten med jämna mellanrum.

Valpar !