Kul lördag !

Förra lördagen träffades jag Sandra med våra fodervärdar till Kevins systrar Lizzie och Ester . Vi träffades på mitt jobb Trimkompaniet för Silverstadens Zoo ( där jag delar lokaler )har en tränings lokal så vi inte alls behövde stå på varandra ( covid säkert) Så kul att få se dom alla tre tillsammans . Dom busade och for runt övertygad att alla sov sött på hemvägen… Vart lite frisyrer på de små damerna .Kevin har jag rakat ner två gånger redan så jag snabbt får bort valp pälsen då det ändå ej är några utställningar , så han har inte mkt hår … 😂

Här kommer lite bilder på godingarna som hunnit blir lite mer än 5 mån . Båda damerna har fått alla tänder på plats ,Kevin är lite senare men på god väg .

Tack 🙏 till familjerna Svalin och Ekstedt för härligt jobb med damerna.

Cameron Killian Kelly ”Kevin”
Cameron Maggie Pickens ” Lizzie”
Cameron Merry Mack ” Ester”
Kul lördag !