I söndags for jag och Maggan på utställning i Norberg en inofficiell för att träna Midori , som pg av Corona inte hunnit med en utställning som 8 mån gammal. Jätte kul med lite vänster var igen tyckte vi alla tre Maggan och jag överlyckliga att Midori skötte sig exemplariskt. Slutade som Bir valp och 2 a i terrier gruppen ! Men det bästa av allt va att hon tyckte det va jätte kul ! Midori officiella namn är Extra’s The Cameron Girl efter Maggans Chippen. Ch Cameron Austin och Extra’s Needels And Pins

Mycket trevligt anordnad utställning i dessa speciella tider . På hemvägen stannade vi förbi kända kondiset Elsas och köpte med lite gott hem till Malin som va valpvakt . Tack för en trevlig dag Maggan o Malin och för fint jobb ni lagt ner på vår fina Midori !

Processed with MOLDIV
Första utställningen på länge…..