Nu är de här!

Greta och Yoshis valpar är här, 1 hane och 5 tikar. Med tanke på att det blev många tikar så har vi ev någon/några tikvalpar till salu fortfarande.

Greta är en exemplarisk mamma precis som med sina tidigare kullar. Hon var snäll och valpade mellan 17.22 och 22.22 vilket gav mig en hyfsad natts sömn. Valpningen gick enligt skolboken och de är alla tysta och belåtna. Sista tiken är lite mindre än de andra men en liten tuffing. Vi uppdaterar hemsidan med bilder så mycket vi kan och även instagram och facebook.

Är ni intresserade av en valp i denna kull så maila Heléne på kennelcameron@gmail.com

Nu är de här!

One thought on “Nu är de här!

  • 24 juni, 2020 kl. 10:30
    Permalänk

    Stoort GRATTIS till er – vilket gäng gullisar. Åååååh, vad jag önskar att jag vore yngre – skulle knipa en av godingarna på direkten – men, nu får jag nöja mig med min Cameronprincessa Ellie och lillprinsen Mio. Och det vill inte säga lite. Krämisar till er från oss tre.

Kommentarer är stängda.