Åh snön den bara vräker ner, men det tycker jag och hundarna bara om . För min del är det mindre att göra i januari då jag antar många har lite sämre ställt pg av jul och alla helger . Det som är bra med detta är att jag och hundarna kan komma ut i dagsljus och ta våra sköna promenader .

http://trimkompaniet.se/wp-content/uploads/2019/01/img_2975.mov

På kvällarna så är det ju givet vist mörkt den här årstiden men då kan jag åka ner till Sätra Brunns parken och gå vilket är ju mkt trevlig och vackert det med

Till helgen så for Per på skidresa jag stannade hemma och bla gick på SWTK Västs årsmöte , för första gång på typ 13 år sitter jag ej i någon styrelse . Blev avtackad med fina blommor och lämnade över ordförandeskapet till min valpköpare Beatrice . Kul att lämna över till nya entusiaster som har mkt idéer och energi , önskar er lycka till!

Så nu finns det mkt av mina vår favorit blommor i hemmet ? då jag fick ytterligare en bukett av en nöjd kund !

Bea följde med hem och vi tog alla hundar på en härlig tur, innan vi fick tid att sitta och prata och äta och dricka lite gott !

Och till sist kan jag säga att jag väntar med spänning på att vi skall ta ultraljud på Greta , och att Roxie skall börja löpa !

Härlig vintervecka

Lämna ett svar