Tänkte att vi som sagt kunde få lite ljus i trista gråa november så här kommer de bilder ni och jag tog i sommars på våra härliga Wheatens !

Här har vi Fam Svalins Nelson som är en riktig globetrotter reser både med husbilen i år vart det polcirkeln på övre bilden, och på undre bilden så är han ute med båten !

Här kommer hälsning från syskonen Ziggie och Blondie från deras lantställe i Mellbystrand . Som normalt brukar vara en grön oas för dom och matte Bodil och husse Björn , men i år vad det som för många andra helt torrt !

Här kommer en sommar hälsning från en mkt smart tjej Doris som lärde sig i hettan vart man får mest svalka ! Doris bor på Lidingö med matte Lena och husse Jörgen !

Här kommer hälsning från två polare , Rasmus och lilla Einar som fann varandra i sommars . Rasmus bor i Enköping med matte Sandra och Einar bor i Kumla hos matte Helena

Hälsning från Lovis och stora syster Vittra från första dagen i sitt nya hem ! Lovis bor hos Misan och PJ i Ramnäs

Hälsning från västkusten närmare bestämt Kärna ,där bor halvsystrarna Polly och Doris med matte Bea och husse Rickard !

Här kommer hälsning från Movitz som nästan varje dag tog sig ett svalkande dopp vid kvälls rastningen .Morvits bor med sin moster Ella och matte Anette och husse Christer i Örebro .

Här kommer en sommar hälsning från fina damen Doriz som tycker mkt om att bada och mysa under handduken. Doriz bor i Västerås hos Anna och Lasse .

Harley njuter på landet både med sköna bad och att hålla koll på grannarnas katt!

Harley bor i Västerås med matte Ragna och husse Bosse.

Lilla Ebba bor i Falun hos familjen Emma Lindgren ,har följt med på semestern år här vart det lite plaskande i Åre sjön.

Sist kommer det en sommar hälsning från mig och mina hundar först ,va vi på Rossö utanför Strömstad på vårt härliga landställe .

Sedan bar det av till Åland för att njuta några dagar hemma hos bästa vännen Mia på Djurviks ranchen !

Och till sist landade vi några dagar i Torsby vid härliga sjön Fryken med Cameron gänget , fantastisk sommar och många fina minnen att värma sig med i höst rusket !

Tack för att ni bidrog med era bilder / Helene

Här kommer lite sommar hälsningar i höst rusket

Lämna ett svar