I september tävlad Ulla och Noah C Delayed Devotion i KM för Wheaten i Nosework .

Och slutade på en mkt fin brons plats !

Stort grattis Noah o matte Ulla snyggt jobbat !

Syskonen Ziggy C Will Power och Blondie C Lucky One har också provat på Nosework på ett mkt bra vis båda har klarat doft provet och tränings tävlat med bra resultat Zigge o matte vart bästa ekipage bla en gång . Bra jobbat Bodil och hoppas vi får se er på tävlings banan snart . Om inte annat verkar detta vara något som våra Wheatens älskar att göra och som är mkt bra och nyttig träning för våra hundars välmående .

Blondie och Ziggy

I Norge fortsätter Heidi och Dublin C Rockyroad att få mkt fina resultat på Agility planen senast med en 3 plats i Agl 2 !

Snyggt jobbat Heidi och Dublin !

Sist med inte minst Leo C Rockabilly o matte Carina forsätter att göra fantastisk reklam för vår ras! Nu är dom med på denna fina reklamfilm för Vardags boenden , där man vill poängtera att djuren får de äldre att må mkt bättre! Så så stolt över dig o Leo som är utbildad besöks och terapi hund! Vill ni följa Leo och Carina så gör ni det på instagram terapi_hunden_leo

Wheaten är mkt allsidig

Lämna ett svar