Leo och Carina gör ett så fantastiskt jobb som terapi hund på sin arbetsplats ,så nu har de både fått heders omnämnande på Svenska kennel klubben samt varit med både i tidning och i reklam film ! För att inte tala om vilken fantastisk reklam pelare han är för vår ras stort tack Carina för allt du och Leo gör! Leos officiella namn är. CIB o Nord uch WWj-13 Cameron Rockabilly
Detta inlägg är från Leo o Carinas arbetsgivare

Vill också säga STORT GRATTIS till Movitz ( Se uch Cameron Chianti ) och Anette som i helgen fixade en 3 plats hos Hallsbergs BK i Startklass bland 19 ekipage ! Dagen efter så fixade att lägga till en till titel till sitt namn LD Startklass snyggt jobbat !
Dessa fina grabbar är halv bröder efter min fina älskade ”Duffy” Multi Ch Muli Vinnare Cameron Rockferry

SÅ STOLT ÖVER ARBETANDE CAMERON HUNDAR !

Lämna ett svar