Har inte varit massor av ut utställningar för mig själv då Frida va ju dräktig. Tyvärr födde hon bara en valp men en riktig goding . Cameron The One ” Mio” heter han och har flyttat hem till Marie-Louise o Ellie . 


Marie Louise möter sin kille för förstagången ? mamma Frida övervakar 
Innan höst rusket började va det helt underbara helger med vackert väder och härliga promenader med hundar i skogen plockandes svamp och vi har njutit i fulla drag . Anne har varit här med sina hundar och hängt med ut och motionerat i Sätra Brunns skogar . Har sagt det innan men säger det igen vad jag älskar mina omgivningar där man kan släppa lös en hel drös hundar o inte stöta på en enda människa ! 

Jo jag vet att inte plocka flugsvamp men vist är dom vackra ! 

Och självklar är alla blommor som vackrast precis innan de alla dör eller måste plockas undan …… 

Lite vardagliga bilder från sensommar o höst 

Lämna ett svar