Bröderna Cameron Will Power och Cameron Fighting Spririt for Silkcroft har ställts ut med mkt bra resultat 
I England så har Obi C Fighting Spirit for Silkcroft vunnit flera BIR valp samt två terrier BIS valp den finaste vinsten va på National terrier ( Mkt prestige fylld terrier utst ) Där vann han Over all BEST IN SHOW PUPPY ! 

STORT GRATTIS TILL OBIS ÄGARE KENNEL SILKCROFT OCH HELEN JOHNSTONE ! 
I Sverige så vann Cameron Will Power BIR och Grupp 3 valp !


STORT GRATTIS TILL MATTE BODIL JOHANSSON ! 
                                        


     Utställnings resa till Wasa Finland 
Sedan bar det av till Finland och Wasa dit hade jag med Cameron Rockabilly ”Leo” oc min trimkund Ludde Norwich terrier och mötte upp med syrran Cameron Rock With You ”Frida”  
Kul helg med möte av Katja ,Irmeli och Kurt bland annat och fantastiskt bra gick det också ! 
BIR och BIM med bror och syster,och båda certen gick till Northons barnbarn !  BIR till Leo BIM till Frida 

Leo placerade sig också som GRUPP 3 a i en mkt strakt terrier grupp ! STORT GRATTIS TILL ÄGARE CARINA JANSSON OCH KATJA KOSKINEN ! 
Ludde norrwich gjorde det helt fantastiskt bra och blev BIR i en stor samling Norrar 

                                                       NY TILL SKOTT 
I början av april fick kennel Cameron ett ny tillskott en tjusig hanvalp som kommer i från England och kennel Silkcroft (man kan säga att vi bytt hundar) Silkcroft Nephin Mor ” Lukas” som delägs med uppfödarna. Lukas är en stört skön kille med ett härligt temparment mkt energi och galet lekglad till Mathilda och Archie stora glädje ! Vi Hoppas mkt på Lukas i framtiden då han ser mkt lovande ut och har en stamtavla som passar till i stort sett alla mina flickor ! 

                                              GÅR TVÅ KURSER EN VILTSPÅR OCH EN RINGTRÄNINGS KURS.
 Gå på kurs är jätte kul specielt med bra ledare och det kan man säga att dom här kurserna verkligen har . Man blir så inspirerad av Gerad och hans sätt att träna utst helt annat tänk än alla andra jag någonsin sett eller tränat för .

Och viltspårs kursen hade vi tur att få tag i en mkt van och duktig hundtränare Birgitta som är mamma till en av våra nya Wheaten entusiaster Misan . Jätte kul och lärorikt att se hur man dealar med de olika hundarna och deras olika förmågor .

Mathilda och Archie va duktiga då de kom på vad som förväntade sig av dom  

Highlights från början av april

Lämna ett svar