I söndags så prövade vi på  på BPH en typ av mental beskrivning . Jag har bara prövat på MH innan det här med BPH är väl tänkt att mer passa sällskaps hundar . Man får till och med ha hundar i lina om dom ej går att kalla in . 
Det va Roxie CH Cameron Rock My World som jag hade med mig . Alltid lika kul och många gånger förvånande att mental beskriva sina hundar 
Stolt Roxan med sin rosett! 
Att Roxie inte skulle leka med leksaker va inte specielt förvånande det har aldrig varit hennes intresse . Där emot mat är gott o hon försökte få tag på det som också va gömt .

Sedan for det upp en gubbe med stoneface på promenaden . Det va mkt intresant och hon löste det snabbt men den va intresant .????
Vid nästa promenad skramlade det och Roxie tyckte efter någon stunds funderande att det va ointressant . 

Spöket va också ganska ointresant specielt då alla hundar började vråla på parkeringen då vart det mer intresant att se va dom skällde om . Men va inget problem att träffa på spöket utan det va ju bara en människa .
Sedan skulle vi gå på tokigt o skramligt underlag ,det gjorde hon för att matte sa att vi skulle .men inte va det vidare trevligt . Men det tyckte inte jag heller … Så härligt att hon släpper så fort momentet är över.
Skott där gjorde hon vad hon brukar skäller o vill till den som väsnas o kolla vad det är. 
Vi fick av domaren att vi hade en energisk ,social och mkt trygg hund .                                      Alltid lika kul med  så fina ord om sin hund mkt stolta va jag och Ulla över vår fina Roxan ! 

Så har vi prövat BPH 

Lämna ett svar