Allt gick bra i 3 dagar sedan vände allt på mindre än 2,5 timme ! 
Duffy åkte på akut blodförgiftning och trots alla försök fanns inget att göra …..
Vi vart tvingade att låta Duffy somna in , och efter sig lämnade hon 8 moders lösa valpar och jag förlorade min fina vän!                                                                   ❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?
Chocken har varit stor jag har gråtit matat valpar o gråtit igen ! 
Mitt i allt elände så va det tur att Duffy han att mata sina små i 3 dygn vilket betyder att valparna har fått den myck viktiga rå mjölken . Alla valpar har överlevt och är mat glada små krabater med mycket fart i ! 
Har ju inte riktigt orkat prata om det hela därför är inget utlagt på hemsidan ,men nu känner jag att vi nått en milstolpe dom äter själva på tallrik och är nu övertygad att vi dom kommer överleva .❤️❤️❤️
Alla valpar är tingade utan en tik valp till sällskap , hör gärna av er om detta låter intressant .
Här är ett bildspel från 4 dagar till 3 veckor ​

Duffy fick valpar den 17 juni 8 st

4 thoughts on “Duffy fick valpar den 17 juni 8 st

 • 12 juli, 2016 kl. 18:02
  Permalänk

  Vad menar du med tikvalp till sällskap?? Lite sugen på en till. Har en heltokig pojke, men han skulle kanske må bra av lite sällskap. – Hör gärna av dig. Hälsningar från oss2

 • 14 juli, 2016 kl. 20:56
  Permalänk

  Jag har varit inne och tittat och undrat hur det har gått… Oerhört sorgligt med Duffy ? Tur att det gick bra med valparna i allafall. Är väldigt sugen på en valp men får försöka planera det bättre till nästa sommar och hoppas verkligen att du tar en kull då med ?
  Styrkekram från Sandra Krohn

Lämna ett svar