C.I.B SEUCH NOUCH FIUCH NORDUCH WW-13 VWW-14 NOVW-14 NORDVW-14 SEVW-14 SEVW-15 EUVW-15
Cameron Hot-Lips
”Loppan”

e. Ch Windisle Don Hugo
u. Ch Extra’s Pomperipossa

2004-06-19 – 2016-01-26

Årets Wheaten Tikar 2007

Loppan föddes i en kull som kom att betyda mkt för mig och kennel Cameron!

3 av 5 valpar blev riktiga stjärnor. Loppan såldes på halvfoder till Netti och jag behöll ”Northon” Cameron Hunnicut själv hemma, och brorsan Cameron Hawkeye flyttade till kennel Perfektibel där han gjorde succé! (Jag har ju teman på mina kullar och detta var ju då Tv serien Mars som jag älskar! ) När Netti tidigt bestämde sig för att sluta med Wheatens så fick vi tillbaka Loppan och hon fick bo hos Maria som jag då hade kenneln med.

Det som alltid kännetecknat Loppan va hennes fantastiska energi och svansen som viftar hela tiden, vilket snabbt, självklart med hjälp av sin fina rastyp och konstruktion, gjorde henne till en mkt vinstrik Wheaten! ”Problemet” eller det roliga var att jag alltid fick ta ett par varv runt utställningsplatsen springandes för att få henne någorlunda lämpligt pigg i ringen, vi brukade skämta om att Loppan passar bäst i 30 gr värme då blev hon lagomt pigg! Tro mig detta är bara till sin fördel…… älskar denna energin och glädjen, och den har hon tack och lov nedärvt i sina barn,  barnbarn och barnbarnsbarn.

Loppan hann vinna årets Wheaten tik ett år innan jag parade henne, sedan födde hon i sin tur fram den mest vinstrika kullen jag ,och kanske även Europa sett! Där fanns bla Duffy, Nora och Noah och det är jag henne för evigt tacksam!

Maria ville dra ner på hundar och bästa valpköparna Ulla och Kurt ville ha en hund till så Loppan fick ett fantastiskt liv hos dem. Där hon fick bo med sin son Noah, och man kan säga att det egentligen är nu hennes karriär startar!!

Loppan hann bla bli Världsvinnare i Budapest och Veteran Världsvinnare i Helsingfors, många många mer titlar och vinster på vägen blev det som ni kan läsa ovan i hennes digra titelrad. Det som sagt alltid gjorde Loppan till Loppan va hennes propeller till svans som aldrig slutade, man blev alltid glad av att träffa och umgås med henne

Bästa finaste Loppan Poppan du har givit mig, Ulla och Kurt så mkt glädje och minnen. Det känns fantastiskt att jag och Ulla lever med varsitt av dina barnbarn och de har så mkt av dig i sig. Blev helt enkelt en fantastisk tiklinje som startade med din mamman Jojjo som jag köpte av Nilla, Ch Extras Pomperipossa och det var nog ett av de bästa köp jag någonsin gjort, TACK NILLA!

Du kommer för evigt vara saknad av din stora fanclub, med Ulla och mig i spetsen!
Vila i frid lilla Pop pop i topp Loppan du finns med oss i dina barn, barnbarn och barnbarnsbarn ❤ ❤ ❤