”Mathilda”
C.I.B SEUCH DKUCH FIUCH NOUCH NORDUCH EECH VDHJCH
DKV-17 DEJW-17 JWW-17 NOW-22 DKV-22 SEV-22 SEV-24 SEVV-24
Gruppvinnare och BIS placerad


e. Ch Wheaten My Love Zuccero
u. MultiCh Cameron Rockferry

2016-06-17

Championavkommor i första och andra kullen! Gruppvinnare och BIS4 placerad avkomma!

Mathilda är född i Duffy (Cameron Rockferrys) sista kull. Tyvärr så dog mamma Duffy när valparna bara va 3 dagar gammal… så jag fick förutom att sörja min fina vän Duffy ta hand om 8 valpar med allt vad det innebar . Det kan jag lova va en känslomässig cirkus och förståelse om hur mycket en mamma hund verkligen gör!
Nå väl Mathilda blev kvar hos mig för den enkla anledningen att hon valde mig, på alla bilder jag har då hon är med så sitter hon och stirrar på mig eller sitter på mig ❤ Sedan att hon vart en total kopia av sin mor va ju bara helt fantastiskt. Hon ser ut som låter och agerar i mångt och mycket som henne .

Lilla Thilda startade sin karriär som precis 4 mån med att knocka ras domaren stolen. Den kritiken glömmer jag aldrig , och hon gjorde precis allt rätt och hennes utstrålning är otrolig! Slutade dagen som BIS valp bland ca 400 valpar. Tårarna bara rann på mig!
Mathilda är en go och mysig tjej som älskar att ligga på soffan eller i sängen gärna mitt på oss är hennes grej . Full fart ute och älskar sin lilla bästa vän Archie Boston Terrier som fick bli hennes partner in crime under sina första mån . Nu mer har hon en yngre Wheatenhane ”Lucas” hon leker och röjer med och ser till att han vet att det är hon som är herre på täppan!

Vi håller på att träna viltspår och hoppas att vi kan starta i vår. Hitintills har hon ju vunnit en massa fina vinster bla första gången som junior BIR 9 mån gammal BIS junior . Fortsatte med BIS unghund på Terrier Derbyt för vår Mr Terrier Dan Eriksson!
På vår turné Danmark Tyskland så vann hon DANSK VINNARE 17 JUNIOR VÄRDS VINNARE-17 och Tysk JUNIOR CHAMPION! Sedan har hon fått vara hemma mestadels för att få växa upp och få vuxenpäls Det är egentligen nu hon kan börja sin ”riktiga” karriär och det ser jag med spänning fram emot. Så vi ses i ringarna igen