BIS VDHJCH KFTJCH SEUCH DKUCH FIUCH NOUCH NORDUCH C.I.B LVCH CHCH VDHCH DECH SEJW-12 SEW-13 EUW-13 SEW-14 NOW-14 NOW-15 EUW-15 VDHES-15 ALPS-16 DEW-16 SEW-16 VDHES-17 DEW-17
Cameron Brain Storm
”Stormy”

e. Ch One Of A Kind Oisin De Morrigan
u. Ch Cameron Starlet

2011-10-02

Årets Wheaten Hanar 2014 & 2015
2a Årets Terrier 2016

Stormy eller Stormen som han mest kallas för ,det är just mycket passade då han redan från början for runt i valplådan !
Hade inte tänkt behålla en hane men kunde liksom inte låta bli för det var honom man såg hela tiden. Stormen bodde hos mig tills han va 7-8 mån , jag visste att mina fantastiska vänner och valpköparna Ninni och Werner ville ha en hund till. Och en som redan bytt tänder och vuxit på sig lite var ju mer ”säkert kort” för dom att ta över.
Mycket kul hade vi under resas gång, innan Stormy landade i Lindome hos Werner och Ninni . Stormy startade sin karriär i raket fart han vann 4 x BIS valp varav 2 på kennelklubben samt 3 placeringar i BIS valp. Efter varje helg ringde jag Werner och Ninni och skojade och sa att ”nu steg priset igen…” Werner o Ninni var då på husbils resa i Tyskland Så han blev dyrare för varje helg att köpa in sig i. 😉
Stormy intog Werner och Ninnis hus med ”Storm” Werner ringde varje dag och talade om alla hyss han hittade på , tur att ni skrattade åt eländet, jag vart mest tokig .
Han startade även sin vuxen karriär med att slå ett helt gäng av de finaste Wheatens i Sverige i Tvååker som 9 mån, han blev BIR bland ett 40 tals wheatens. Sedan var det dax för Stormys första Europa turné med Werner och Ninni , där han slog till med flera BIR o GRUPP placeringar samt BIS JUNIOR bara 9-10 mån gammal ! Jag bara säga att detta har varit en fantastisk resa med Stormy ,Werner och Ninni ! Så mycket kul vi har haft! Stormy han är bla den första Wheaten att vinna BEST IN SHOW på Kennel klubben i Sverige.
Många härliga resor runt i Europa har det också blivit med GRUPP VINSTER OCH BIS PLACERINGAR på de största utställningarna! (Som ni kan se på han digra titel rad ovan ) Stormy har även lämnat ett flertal champion (ca 9 st så långt,flera med cert) avkommor som är kul att följa runt om i Europa. Stormy är också mycket läraktig och är duktig på Nosework .

Nu har Stormy haft ett lång avbrott från utställningar men tänker göra comeback i Veteran klass nästa år, så fortsättning följer…………